Termeni și condiții aplicate serviciilor oferite

Acești termeni și condiții vor guverna relația dintre noi și dvs. și vor avea prioritate în ciuda existenței oricăror condiții tipărite sau a altor condiții, chiar dacă aceste condiții au pretenția de a avea prioritate. Citiți-le cu atenție.

Politica de utilizare acceptabilă

Utilizarea de către dvs. a serviciilor înseamnă că acceptați și sunteți de acord să respectați toate politicile din această politică de utilizare acceptabilă, care sunt încorporate în Termenii și condițiile noastre generale (https://www.igna.ro/termeni-si-conditii).

Cuvintele definite în Termenii și condițiile noastre generale au același înțeles în această politică de utilizare acceptabilă.

Utilizări interzise

Puteți utiliza site-ul nostru sau serviciile pe care le furnizăm numai în scopuri legale. Nu puteți utiliza site-ul sau serviciile noastre:
• În orice mod care încalcă orice lege sau reglementare locală, națională sau internațională aplicabilă;
• În orice mod care este ilegal sau fraudulos sau are vreun scop sau efect ilicit sau fraudulos;
• În scopul de a dăuna sau de a încerca să dăunați persoanele minorilor în orice fel;
• Să transmiteți sau să procurați trimiterea de materiale publicitare sau materiale promoționale nesolicitate sau neautorizate sau orice altă formă de solicitare similară (spam);
• Să transmiteți cu bună știință orice date, sau să încarce orice material care conține viruși, cai troieni, viermi, programe de înregistrări de tip keystroke, spyware, adware sau orice alte programe dăunătoare sau cod de computer similar conceput să afecteze negativ funcționarea oricărui calculator, atât software cât și hardware;
Pentru a trimite/a primi cu bună știință, a încărca, a descărca, a utiliza sau a reutiliza orice material care:
• este defăimător pentru orice persoană;
• este obscen, ofensator, creaza ură sau este inflamator;
• promovează materiale explicite din punct de vedere sexual;
• promovează violența;
• promovează discriminarea bazată pe rasă, sex, religie, naționalitate, dizabilitate, orientare sexuală sau vârstă;
• încalcă orice drepturi de autor, marca comercială sau alte drepturi de proprietate intelectuală ale oricărei alte persoane;
• este de natură să înșele orice persoană;
• promovează orice activitate ilegală;
• amenință, este abuziv sau invadează confidențialitatea altcuiva sau cauzează neplăcere, inconveniențe sau anxietate inutilă;
• este probabil să hărțuiască, să deranjeze, să jeneze, să alarmeze sau să deranjeze orice altă persoană;
• promovează pentru vânzare substanțe care sunt permise spre vânzare, dar despre care se știe că sunt abuzate;
De asemenea, sunteți de acord să nu accesați fără autoritate, să interveniți, să distrugeți sau să întrerupeți:
• orice parte a site-ului nostru;
• orice echipament sau rețea pe care este stocat site-ul nostru;
• orice software utilizat în furnizarea site-ului nostru;
• orice echipament, rețea sau program software care aparțin sau este folosit de orice terță parte.

Nu aveți dreptul să vă înregistrați ca și client sau să vă înregistrați și să utilizați serviciile noastre în scopul testării sau verificării măsurilor de securitate în orice mod sau format fără consimțământul nostru expres scris în acest sens.

Utilizarea resurselor

Scopul spațiului de găzduire web oferit este pentru utilizarea lui ca si găzduire web unde toate fișierele încărcate sau stocate trebuie să respecte această cerință și să fie vizibile și accesibile utilizatorilor finali care vizitează site-ul sau domeniul.

Gazduirea Web, Gazduire Reseller si planurile de gazduire Eccomerce sunt concepute pentru a gazdui site-uri personale, site-uri pentru companii si organizatii mici, asa ca oferim lățime de bandã si domenii aditionale necontorizate. Aceasta înseamnă că nu stabilim o limită a cantității de lățime de bandă sau a site-urilor web în funcționarea serviciului de gazduire web, cu condiția să respectati această politică de utilizare acceptabilă și termenii și condițiile noastre de utilizare.

Gazduirea Web, Gazduire Reseller si planuri de gazduire eccomerce, care includ specificații clasificate ca nelimitate sau necontorizate, se supun urmatoarelor limite:

Pachete de găzduire beneficiază de următoarele resurse de procesare:

Gazduire web Procesor Memorie ram Procese totate Procese php Scriere pe disk IOPS Inodes soft Inodes hard
Basic 1 Core 1 Gb 100 25 2 Mb/s 1024 50.000 55.000
Essential 1 Core 2 Gb 100 25 2 Mb/s 1024 100.000 110.000
Pro 2 Core 2 Gb 125 30 3 Mb/s 2048 150.000 160.000
Business 2 Core 3 Gb 150 40 4 Mb/s 3076 250.000 260.000
Premium 3 Core 4 Gb 150 50 5 Mb/s 3076 400.000 410.000
Supra 4 Core 5 Gb 150 50 8 Mb/s 4096 600.000 610.000
Supreme 4 Core 8 Gb 200 50 10 Mb/s 5120 800.000 810.000

Veți putea să încărcați fișiere chiar dacă atingeți limita soft, dar odată ce sa atins pragul de limită hard, încărcarea fișierelor va înceta să funcționeze. Deci, nu puteți primi e-mailuri noi sau să creați fișiere pe server. În cazul depășirii acestor resurse, site-ul dvs. poate încetini sau poate să nu mai afiseze conținut până când sunt furnizate mai multe resurse, care pot fi obținute făcând upgrade la un pachet superior. Resursa de procesor este shared si nu dedicată, este interzis să se folosească mai mult de 50% din puterea de procesare alocată pe o perioadă mai mare de 60 de secunde.

Conținut site-uri web

Spațiul de găzduire web nu va fi folosit ca metodă de stocare a fișierelor în alte scopuri decât difuzarea de conținut pentru site-ul dvs. web și în orice caz nu poate conține următorul conținut:
• conținut “Warez” sau conținut cunoscut ca fiind copiile piratate sau ilegale ale software-ului sau ale altor lucrări protejate de drepturi de autor;
• formatele MP3 sau alte formate audio de muzică protejată prin drepturi de autor;
• descărcări de filme în orice format, integral sau parțial;
• materiale pornografice, atat stocate cat si link-uite;
• orice conținut ilegal în conformitate cu legislația din Romania;
• scripturi/programe de găzduire de imagini care permit unui utilizator anonim să încarce o imagine pentru afișare pe un alt site web;
• servicii de publicitate banner pentru afișare pe alte site-uri sau dispozitive (rotație de publicitate banner comercială);
• scripturi de fișiere dump / oglindă care permit utilizatorilor anonimi să încarce un fișier pentru descărcarea altora;
• streaming audio si video;
• scripturi de e-mail cu butoane care permit utilizatorului final să specifice adresele de e-mail ale destinatarilor;
• gateway-uri anonime SMS;
• copii de rezervă de pe un computer sau un site web;
• tracker Bittorrent;
• orice script care provoacă o degradare în performanța serverului sau a mediului nostru de rețea.

În funcție de situație ne rezervăm dreptul de a notifica sau nu suspendarea serviciului, să suspendăm serviciul sau să eliminăm orice fișiere care nu respectă aceste reguli.

Servicii de e-mail standard furnizate cu gazduire partajată și pachete de gazduire numai pentru e-mail.

Serviciile noastre de gazduire sunt dotată cu servicii și facilități de e-mail. E-mailurile maxime admise care pot fi trimise în orice oră sunt de 200 pentru un domeniu. Nu oferim captura tuturor cutiilor poștale (catch all) deoarece acestea sunt în mod obișnuit magneți de spam. În timp ce serviciile noastre standard de e-mail furnizate împreună cu planurile noastre de găzduire partajată și de reseller sunt, de obicei, de înaltă calitate și caracteristici, nu le garantăm în nici un fel.

Notă – putem mări limita de e-mailurile per oră până la 1000 pentru o taxă lunară suplimentară. Clienții care solicită limite și politici mai mari sau un serviciu de e-mail de clasă business ar trebui să ia în considerare utilizarea serviciului de e-mail Google Apps.

Mesaje in masă/newsletter

Mesageria în masă nu este permisă pe serverele de găzduire Igna. Contracost, un server dedicat pentru email poate fi furnizat cu utilizarea SMTP nelimitată pentru trimiterea prin mijloace programatice a email-urilor, dacă este necesar. Oricine trimite mail în masă și se constată că a provocat probleme care afectează serverele de poștă electronică Igna sau reputația IP va fi supus unei taxe și îi va fi suspendat domeniul și serviciul lor.

Orice utilizator care, prin acțiunea sau lipsa de acțiune a caror servicii se constată că trimit mesaje de e-mail spam, va fi supus plăti unei taxe de 400 RON pentru a acoperi timpul echipei Igna în efectuarea oricărei acțiuni de curățare cerute de serverele noastre de poștă electronică. Orice utilizator care, prin acțiunea sau lipsa de acțiune, cauzează IP-ul Igna sa fie listat in liste negre(RBL), va fi obligat la plata unei taxe de 1000 RON. Orice utilizator care, prin acțiunea sau lipsa de acțiune a căror servicii duc la reclamații din partea altor companii, de exemplu spamcop, aol, yahoo etc., se va supune la plata unei taxe de cel puțin 400 RON pentru a acoperi taxa de administrare pentru perioada în care echipa Igna a fost nevoită să intervină pentru rezolvarea problemei.

Baze de date

Orice utilizator care utilizează serviciile de baze de date ce are ca rezultat o utilizare excesiv de mare a resurselor serverului în detrimentul serviciului sau celorlalți clienți va avea suspendată baza de date în așteptarea acțiunilor de remediere. Clientul are responsabilitatea să monitorizeze utilizarea spațiului bazei de date și să ia măsuri pentru a se asigura că acestea nu depășesc limitele bazei de date. Ne așteptăm ca toate bazele de date să fie utilizate cu un site web și să fie întreținute. Nu ar trebui să existe mai mult de 1000 de tabele pe bază de date și nu mai mult de un gigaoctet de stocare pe bază de date. Orice serviciu care a depășit limitele de stocare poate duce la suspendarea serviciilor.

În cazul în care se întâmplă acest lucru, vom debloca serviciile la cerere, cu condiția ca clientul să ia măsuri corective pentru a returna serviciile în limite. În cazul în care o astfel de acțiune nu va fi luată așa cum este necesar și o suspendare suplimentară este necesară va fi percepută o taxă de administrare de 150 RON pentru timpul nostru. În cazul în care se produce o utilizare excesivă, ne rezervăm dreptul de a percepe taxe pentru spațiul utilizat peste cote, pentru a preveni viitoarele suspendări sau pentru a plăti pentru eventualele suspendări în valoare de 150 RON pe caz.

Servicii proxy

Serviciile proxy sunt adesea folosite pentru a ascunde adresa IP sau locația IP a utilizatorilor originari. Din nefericire, acest lucru ne prezintă o serie de aspecte care țin de obligațiile noastre legate de securitate, finanțe și impozitare, astfel încât accesul la serviciile noastre prin intermediul serviciilor proxy este interzis în mod expres. Acolo unde găsim că servicii proxy au fost folosite pentru a vă înscrie pentru un cont sau pentru a ascunde altfel locația deținătorului de cont, ne rezervăm dreptul de a rezilia orice conturi și servicii utilizate în acest mod fără notificare.

Conduita personală

Vom face mereu tot ce ne stă în putință pentru a fi respectuoși în relațiile noastre cu dvs., prin e-mail sau prin telefon, vă vom trata în modul în care noi înșine am fi aștepta să fim tratați. Ne așteptăm ca clienții noștri să ne trateze în același mod.

Aceasta poate fi o provocare uneori pentru ambele părți, deoarece recunoaștem că lucrurile pot deveni uneori frustrante. Computerele au erori (adesea provocate de oameni), iar oamenii fac greșeli din când în când. Indiferent dacă aceste computere sau persoane sunt ale dvs. sau ale noastre, ne așteptăm ca ambele părți să rămână calme și să se ocupe de orice probleme care apar în mod profesional.

În cazuri rare, un client poate deveni amenințător sau abuziv. Acest lucru se poate manifesta prin folosirea literelor cu majuscule în e-mail (lucru considerat ca și un strigăt în jargonul folosit pe internet) sau folosirea limbajului abuziv/injurios. La telefon se include strigătele și limbajul abuziv.

În astfel de ocazii ne rezervăm dreptul de a nu vă răspunde la e-mail sau de a închide telefonul. Nu avem nevoie de nici un abuz (serviciul nostru poate fi destul de dificil) și pur și simplu nu vom tolera un astfel de comportament. Dacă un client simte nevoia, faceți cum facem – părăsiți biroul și mergeți la plimbare. Vorbește cu cineva și relaxează-te pentru un moment – dar nu vă descărcați pe noi .

Suspendarea și închiderea contului

Vom determina, la discreția noastră, dacă ați încălcat această politică de utilizare acceptabilă. Atunci când a avut loc o încălcare a acestei politici, putem lua astfel de măsuri pe care le considerăm adecvate.

Nerespectarea acestei politici acceptabile de utilizare constituie o încălcare semnificativă a Termenilor și condițiilor noastre generale și, în afară de drepturile pe care le conține, poate duce la realizarea tuturor sau a oricărora dintre următoarele acțiuni suplimentare:
• acțiuni în justiție împotriva dvs. pentru rambursarea tuturor costurilor cu titlu de despăgubire (inclusiv, dar fără a se limita la costuri administrative și juridice rezonabile) rezultate din încălcarea acestora;
• continuarea acțiunii legale împotriva dvs.;
• divulgarea unor astfel de informații autorităților de aplicare a legii, după cum considerăm în mod rezonabil că este necesar.

Ne excludem răspunderea pentru acțiunile întreprinse în urma încălcării acestei politici de utilizare acceptabile. Răspunsurile descrise în această politică nu sunt limitate și putem lua orice altă acțiune pe care o considerăm adecvată în mod rezonabil.

Procedura de reclamații

Dacă aveți o plângere, atunci există modalități prin care puteți să le adresați.

Prima dvs. actiune ar trebui sa fie redactarea unu email catre support@myigna.eu cu detalii complete despre reclamația dvs. Trebuie să vă asigurați că furnizați cât mai multe detalii posibile, inclusiv o cronologie a evenimentelor, dacă este cazul, detaliile oricărei echipe tehnice care v-a asistat până acum, orice număr de ticket cu probleme relevante și ora și data oricăror apeluri telefonice. Pe scurt, cât mai multe informații puteți furniza pentru a ne ajuta să efectuăm o revizuire amănunțită a reclamației dvs.

Plângerea va fi primită și revizuită de către un manager care va lua în considerare toate informațiile disponibile și care vă poate contacta pentru a pune întrebări suplimentare, dacă este cazul.

Vom face tot ce ne stă în putință pentru a face față oricăror plângeri semnalate și vom găsi o modalitate de a rezolva orice problemă aferentă plângerii.

Uneori lucrurile nu se rezolvă

Deși încercăm tot ce ne stă în putință și deși știm că atât noi, cât și clienții noștri au cele mai bune intenții, lucrurile ar putea ajunge la un punct în care nu funcționează pentru nici una dintre părți.

S-ar putea să nu înțelegi sistemele sau procesele noastre sau poate nu înțelegeți cum să folosești serviciile comandate. S-ar putea ca noi, încercam așa cum putem, să nu vă putem satisface cerințele

Așa cum puteți pleca sau alegeți să nu vă reînnoiți serviciile fără să ne dați un motiv anume, putem decide că în interesul tuturor și pentru a evita agitația suplimentară, să nu vă mai reînnoim serviciul.

Bineînțeles că sperăm cu adevărat și vom încerca tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura că lucrurile nu ajung la acea etapă, totuși, dacă le vom face, veți fi sigur că vă vom oferi cel puțin o înștiințare de o lună pentru a vă oferi șansa de a face aranjamente alternative.

Schimbări la politica de utilizare acceptabilă

Putem revizui oricând această politică de utilizare acceptabilă prin modificarea acestei pagini. Este de așteptat să verificați din când în când această pagină pentru a lua în considerare modificările pe care le facem, deoarece acestea sunt obligatorii din punct de vedere juridic pentru dvs. și fac parte din contractul dvs. cu noi. Unele dintre dispozițiile cuprinse în această politică de utilizare acceptabilă pot fi, de asemenea, înlocuite cu prevederi sau anunțuri publicate în altă parte pe site-ul nostru.